Graviditetsholdet er træning med særlig fokus på den gravide krop og de belastninger den udsættes for, på grund af de hormonelle forandringer og den øgede vægt.

Formålet med graviditetstræning er at styrke kroppen, forebygge gener, samt forberede kroppen til fødslen og efterfødselstiden. Træningen fokuserer på at styrke bækkenbunden, ryggen og mavemusklerne, da disse områder er særligt udsatte under graviditeten.

Graviditetstræning kan være med til at øge velvære og energi, samt mindske eventuelle smerter og ubehag forbundet med graviditeten.

Graviditetsholdet er en god mulighed for dig som vordende mor, for at holde dig aktiv og sund under graviditeten og derved følge Sundhedsstyrelsen anbefalinger.

På holdet vil du blive guidet, så træningen er effektiv og tryg.

Træningen foregår i et trygt forum med max 8 personer på holdet, hvor der også er mulighed for at dele erfaringer og støtte hinanden under graviditeten. Der skabes et trygt og støttende miljø, hvor du kan dele dine bekymringer og glæder med andre i samme situation.

Fordele ved at være fysisk aktiv under sin graviditet:

  • Kan lindre lænde- og bækkensmerter
  • Forebygge graviditetsdiabetes
  • Mindske chancen for inkontinens
  • Reducerer væske i kroppen
  • Forberede kroppen fysisk på fødslen
  • Forebygge gener efter fødslen

Graviditetsholdet er åben for alle, uanset om du er nybegynder eller erfaren i at træne. Træningen tilpasses den enkeltes behov og fysiske niveau, og sørger for at alle får mest muligt ud af det, uanset hvilket trimester du er i. Så kom og vær med på graviditetsholdet – din krop og dit barn vil takke dig for det

Tidspunkt

Tirsdag kl. 16-17

Fredag kl 12-13

Holdet oprettes løbende.

Pris

450 kr for 4 gange

Er du medlem af Sygeforsikringen Danmark, ydes der tilskud til træningen.

Tilmelding

Der er løbende tilmelding til holdene

Du tilmelder dig ved at skrive en mail til info@sofiendal-sundhedsteam.dk eller ringe til klinikken på 20 60 24 00

Adresse: Sofiendal Sundhedsteam, Sofiendalsvej 92C, 9200 Aalborg SV