Styrk fertiliteten

Holdet henvender sig til dig, som gennem træning ønsker at øge dine chancer for en graviditet naturligt og helt uden bivirkninger.

De fertilitetsfremmende øvelser er tilrettelagt efter Mojzisova-metoden. Mojzisova-metoden har gennem forskning vist sig, at kunne firedoble en kvindes chance for at opnå en naturlig graviditet.

Træningen kan med stor fordel benyttes som forberedelse til en graviditet eller som supplement til medicinsk fertilitetsbehandling.

Øvelserne er behagelige og har fokus på at stabilisere og mobilisere lænde- og bækkenområdet, fremme cirkulationen i underlivet og øge blodgennemstrømningen til de reproduktive organer. Derudover vil træningen indeholde afspændingsøvelser og andre hensigtsmæssige øvelser der vil kunne forbedre din fertilitet.

Gennem træningen kan du desuden opleve, at gener og symptomer som uregelmæssig menstruation, smerter, fordøjelsesproblemer og smerter i bækken- og lænderegion mindskes og normaliseres igen.

Hver gang vi mødes vil der udover træningen berøres forskellige emner som har tilknytning til din fertilitet. Det kan f.eks. være stress, åndedrættet, din cyklus, fysisk aktivitet, fertilitetsfremmende behandling mm. Der vil derudover også være afsat tid til at I kan snakke sammen, så I kan stille spørgsmål, dele følelser og erfaring med andre som står i lignende situation.

Forløbet vil foregå med max 8 på holdet, så det føles trygt.